Pasukan Akademi ZZ

Kami hanya mengambil tutor pakar dan sepenuh masa saja, kerana mereka ini berdedikasi, berdisplin dan berpengalaman.

2-zainalzulia-1527648729

Cikgu Zainal Zulia - Pengetua
Pakar dalam subjek AddMath SPM. Berpengalaman mengajar berbelas tahun dan berkelayakkan ACCA (Perakaunan Profesional). Menetap di Shah Alam, Selangor.

Nora

Cikgu Norhafizan
Berpengalaman dalam mengajar matematik dan fizik di sekolah di Kedah selama berbelas tahun. Menerima anugerah Guru Cemerlang Fizik daripada KPM. Berkelayakkan Masters dalam Matematik (USM). Menetap di Kulim, Kedah.

Cikgu Fahmi

Cikgu Fahmi Saufi
Berpengalaman mengajar sains dan matematik selama 10 tahun. Berpendidikan Ijazah dalam Kejuruteraan (UM). Menetap di Bukit Jelutong, Shah Alam.

IMG_0016

Admin BE - Mohammad Salim
Berpengalaman dalam bidang pengurusan lebih 5 tahun. Berkelulusan Ijazah Sarjana Muda Kewangan dan Perbankan Islam (UUM). Menetap di Kota Bharu, Kelantan.

2023-08-07 12.48.54

Cikgu Ziqry
Berpengalaman mengajar Addmaths dan Fizik selama 10 tahun. Berpendidikan Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Petroleum. Menetap di Hulu Langat.

Cikgu Nadiah

Cikgu Nadiah
Berpengalaman 10 tahun mengajar matematik, sains dan bahasa Inggeris. Berkelayakkan Bachelor of Education, Teaching English as Second Language (TESL). Menetap di Ampang, Kuala Lumpur.

2023-08-07 13.01.29

Admin FE - Siti Rohaida
Menamatkan pelajaran dalam bidang Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Sistem Pejabat (Kepujian) pada Ogos 2021. Menetap di Kemaman, Terengganu.
.

CIkgu Assikin

Cikgu Nurul Assikin
Berpengalaman mengajar sains dan matematik sejak 2014 lagi. Berpendidikan Masters dalam Nano Sains (UPM). Menetap di Puchong.
.

IMG_46F8B6713666-1

Cikgu Rozaidi
Berpengalaman mengajar Fizik, Kimia dan AddMath sejak 2005 lagi. Berkelayakan Doktor Falsafah (Phd) dalam Matematik Gunaan - Kejuteraan (UIAM). Menetap di Gombak.
.

Pejabat : Alam Maya Sepenuhnya

Kami beroperasi secara online sepenuhnya, tapi secara dasarkan pejabat Cikgu ZZ ini berada di Subang, Shah Alam.

http://akademizz.com/wp-content/uploads/2021/02/cropped-hd_transparent_logo.png
kelas-secara-online-universiti-sempena-PKP-COVID-19-1

Tutor Dicari!

Kami senantiasa menerima permintaan kelas daripada ibubapa, tapi kami takkan buka kelas selagi tak dapat tutor terbaik.

Jika anda mahu mencuba nasib, boleh cuba memohon di sini - kelas online sepenuhnya, ZOOM ditaja, dan kadar bayaran baik!

Ada Pertanyaan?

Sila klik ini untuk terus Whatsapp kami dengan kadar segera :